2012-11-10
第二次黎,真系不得不赞下呢间食店,真系好抵食!今次去可能系星期五既关系,无乜人唔使等位。串烧叫左半打每样两串,肉好入味,就咁食已经好好味,不过可能会有少少干身,所以点埋个酱岩岩好。个酱好香,有少少酸味,正。不过六串真系唔够食。喇沙真系超好食。平时出面食果d都好淡,呢个就岩岩好,仲好香椰汁味,豆腐卜同米粉吸哂个汤,真系一流!鱼蛋都好好味!平时我唔会饮埋d面既汤底,但呢个真系必饮。见佢好细碗,但其实成碗都系牛肉,青瓜只系面头果几旧。牛肉多到食极都食唔哂咁。牛肉好林身,又带筋,完全食住个汁。因为d酱够杰,成碗食哂个底都无酱净果种,好惹味。呢个比想像辣好多,但好惹味。我同我朋友都唔食得辣,但就算系咁饮水都会想继续食。通菜好脆,牛筋林得黎又爽,仲非常入味。对于食得辣既朋友黎讲,呢个好推荐。另外叫左个油饭,一样好入味。三个人食,最后仲食唔哂,每样带走少少。埋单都系一人七十几蚊,真系抵到不得了。
今次去可能系星期五既关系,无乜人唔使等位。 串烧叫左半打每样两串,肉好入味,就咁食已经好好味,
不过可能会有少少干身,所以点埋个酱岩岩好。
个酱好香,有少少酸味,正。不过六串真系唔够食。 喇沙真系超好食。平时出面食果d都好淡,呢个就岩岩好,
平时我唔会饮埋d面既汤底,但呢个真系必饮。 见佢好细碗,但其实成碗都系牛肉,青瓜只系面头果几旧。
牛肉多到食极都食唔哂咁。牛肉好林身,又带筋,完全食住个汁。
因为d酱够杰,成碗食哂个底都无酱净果种,好惹味。 呢个比想像辣好多,但好惹味。我同我朋友都唔食得辣,
但就算系咁饮水都会想继续食。通菜好脆,牛筋林得黎又爽,
仲非常入味。对于食得辣既朋友黎讲,呢个好推荐。
另外叫左个油饭,一样好入味。
三个人食,最后仲食唔哂,每样带走少少。
埋单都系一人七十几蚊,真系抵到不得了。