2014-02-20
本来谂住喺铜锣湾食埋野先返屋企,但真系超多人,都系出番九龙再谂下啦之前听朋友提过LEE间《忘不了》,所以就来试试喇我地5个人叫左个四人餐鸡丝粉皮~~~个麻酱有D"杰",但味道不错萝卜丝海蜇皮~~~酱汁调得不错,海蜇好爽口,配合萝卜丝好GOOD㖞酸辣汤~~~唔太酸又唔大辣,味道刚好,汤料都好足㖞,又够热,GOOD三杯鸡煲~~~湿左D,味道好味的,鸡肉"鞋"左D清炒虾仁~~~真系好清,虾肉好爽口而且都有虾味本帮黑醋骨~~~酸左D,又湿左D,干身少少会好D啰!排骨都算煮得唔错,唔韧韮黄肉丝两面黄~~~又系太多汁了,味道系冇问题的LEE间野每味𩠌味道都OK,但每味都系太湿太多汁......金牌蟹粉小笼包~~~充满肉汁的小笼包,皮真系做得好薄,好味城隍胡椒饼~~~个皮好厚,冇肉汁,唔好食 高力豆沙~~~唔油做得好轻身,GOOD成个餐咁多野食都系$428,真系好抵食呀!
之前听朋友提过LEE间《忘不了》,所以就来试试喇 我地5个人叫左个四人餐 鸡丝粉皮~~~个麻酱有D"杰",但味道不错 萝卜丝海蜇皮~~~酱汁调得不错,海蜇好爽口,配合萝卜丝好GOOD㖞 酸辣汤~~~唔太酸又唔大辣,味道刚好,汤料都好足㖞,又够热,GOOD 三杯 鸡煲~~~湿左D,味道好味的,鸡肉"鞋"左D 清炒虾仁~~~真系好清,虾肉好爽口而且都有虾味 本帮黑醋骨~~~酸左D,又湿左D,干身少少会好D啰!排骨都算煮得唔错,唔韧 韮黄肉丝两面黄~~~又系太多汁了,味道系冇问题的
LEE间野每味𩠌味道都OK,但每味都系太湿太多汁...... 金牌蟹粉小笼包~~~充满肉汁的小笼包,皮真系做得好薄,好味 城隍胡椒饼~~~个皮好厚,冇肉汁,唔好食 高力豆沙~~~唔油做得好轻身,GOOD
成个餐咁多野食都系$428,真系好抵食呀!