2017-10-06 658 浏览
其实第一次食牛一系屯门店,自从元朗店开了后更加方便为何经常帮衬牛一?火锅好吃在材料新鲜,单点火锅必定优胜得多,至于任食火锅大部分将货就价但牛一有点不同,放弃港式火锅大部分嘅食材而用比较靓嘅牛肉,做到控制成本和质量,而食材方面除猪牛肉外主要系蔬菜比较健康牛一港九新界都有分店,唔知又近唔近你?虽然大部分系任食,但有些人气推介要另外收费两大主角豚肉和牛肉,质量有分级由美国牛肉到日本和牛都有(不过豚肉无分级)当然价钱都唔同价钱收费表除外有九种汤底选择,本人认为寿喜和干贝清汤最好除蔬菜外仲有一些丸类和粉面等等仲有炒饭和咖哩甜品有乳酪和雪糕,以前系抹茶雪糕讲真佢食物上唔算去到太美味(我们只系叫最平嘅肉)但真系好抵食,饮品又多啤酒气水咩都有,而且一个人食又得,记得有几次一个人去食港式任食火锅佢哋唔做我生意(有一间结业了)相比下牛一员工有礼貌得多,而且牛肉豚肉叫几多嚟足几多无漏单 ,但请大家珍惜食物切勿浪费。
其实第一次食牛一系屯门店,自从元朗店开了后更加方便

牛一港九新界都有分店,唔知又近唔近你?

虽然大部分系任食,但有些人气推介要另外收费
牛肉

豚肉

价钱收费表
除外有九种汤底选择,本人认为寿喜和干贝清汤最好

除蔬菜外仲有一些丸类和粉面等等
和牛炒饭

仲有炒饭和咖哩
雪糕

甜品有乳酪和雪糕,以前系抹茶雪糕

2017-10-06