2020-03-22
之前呢间餐厅装修,等左好耐最近发觉佢重新开返,于是就决定揾一晚去食啦。会员嘅话系星期一至四都可以储分,积分可以用来换领嘢食架!我同妈咪两个人去咗食晚餐,发现佢啲座位装修之后坐得舒服左!我地叫咗一个鳗鱼炒饭、寿司拼盘、沙律。本身以为唔够食,点知原来个鳗鱼炒饭都几大份!而且佢炒到个饭啡色咁样,卖相好靓!啲咪好似系珍珠米? !识落好开胃个寿司拼盘喺餐牌上面系新嘅,我都系食完先记得影相。上面都有唔同嘅寿司款式例如三文鱼、玉子、蟹子等等嘅寿司,不过个玉子好似唔太新鲜,个色泽唔算好靓。沙律方面我就唔知有冇更改到,因为系妈咪之后再叫嘅,我哋平时食开个柚子沙律,入面仲有啲海葡萄;但系今次食就变咗普通一个沙律,唔知系唔系妈咪嗌错咗,剩系得啲酱再加青瓜丝同埋啲菜。不过总括而言呢都仲系好好食嘅而且好抵食!!
不过总括而言呢都仲系好好食嘅而且好抵食!!