2020-05-21
好耐无出黎食鸡煲,😎 依家疫情稍为缓和就出黎食返餐🤤我系见到openrice 广告$128 有鸡煲任食兼韩烧咁抵食,加上好多lam lam 脷好评,就决定黎试下👍🏼其实我好少写食评,不过肥叔叔侍应好好同埋个鸡煲好食,决定要写写食评😤支持下首先讲下侍应叔叔有几好,我同男朋友入坐后即刻问我地要几多辣,然后我去拎野食既时候,已经见到侍应叔叔捧住个鸡煲上枱,👍🏼好快速,上枱之后,侍应叔叔黎左几次不断确保我地个鸡煲既状态,monitor 住个鸡煲几时可以食得,完全感受到侍应叔叔既热情❤️好有心想我地食到好食既鸡煲😎跟住就讲下野食,今次我地主要系食鸡煲加韩烧,呢度系自助形式全部自己拎,火锅配料无点食过,佢有几款熟食,所以等既时候都唔会无野食😋 今次试左沙姜鸡脚同咖哩鱼蛋沙姜鸡脚:一闻已经知好正,食落够哂入味,好食😋咖哩鱼蛋:鱼蛋无乜味,但萝卜好食,推介萝卜除左呢两款仲有啲炸物,但无试到,有日本小番薯,烤一烤好正🤤至于个鸡煲,真心推荐❤️👍🏼 叫左BB辣,我觉得啱啱好,男朋友话辣啲应该会再好食啲,最正系啲菇🤤好有麻辣味,上枱之后记得每隔几分钟就搅搅佢,虽然侍应叔叔都会帮下你😌 仲要个鸡煲系任添🤤可惜我地
沙姜鸡脚:一闻已经知好正,食落够哂入味,好食😋
咖哩鱼蛋:鱼蛋无乜味,但萝卜好食,推介萝卜
除左呢两款仲有啲炸物,但无试到,有日本小番薯,烤一烤好正🤤
仲要个鸡煲系任添🤤可惜我地两个人净系食得落一轮🤷🏽♀️ 无机会添食,食够鸡煲就可以加汤,系自助的
老实讲,韩烧食材普遍一般般,但系款式唔少,超级推荐三文鱼🤤 好惊喜竟然有三文鱼,三文鱼系已调味既,烧一烧好好味,🤤 好抵食,鱿鱼都唔错
仲有几款蔬菜🥬,饮品选择都超级多❤️有果汁、无糖茶、汽水、啤酒都有得任饮
😌 如果想食高级食材就唔洗谂啦,但系我可以好肯定咁肯,呢度绝对抵食,而且坐得好舒服唔会好逼👍🏼 我都好怀疑咁抵既价钱间舖做唔做得住😂😂
我地走既时候,侍应叔叔仲问我地好冇食😌 同埋见到好多人排队等位,所以记得订位~