2007-12-29
12月28号男朋友牛一,条友劲钟意打边炉,之前系咁"嬲"我去打我都无睬佢,见系佢生日,就还下佢心愿啦!HAHA好...上黎哩到睇下有咩好介绍先...唔...新星??德兴?? 最后拣左黎湾仔德兴。8点半去到拎左张飞先,跟住返屋企睇左两个字《建筑有情天》就再返落去等。等到9点3度就可以入去食啦。哈...地方几企理㖞!好兴奋呀~~~~根据咁多位食家的资料,当然知道要叫混酱啦!系咁倒D生蒜呀葱呀豉油呀落只碗仔度,D葱直情俾我"不"晒咁滞HEEHEE 真系好正呀!我觉得食物选择的种类唔算太多(可能因为有好多野我都唔食=_=),不过都几新鲜。传说中的肥牛真系好犀利,我未试过打边炉食咁大块咁厚的肥牛@o@ 可惜我由于箍紧牙,所以我唔系几食到D肥牛,D筋比较难咬。。。除左田鸡无黎到之外,其他食物都黎齐。我地唔知点解唔系食左好多野就好快饱左。哩度最好系咩呀?就系蔗水任饮呀大佬!好开心呀~~D亚姐的态度唔算好又唔算差,做左成晚佢都唔系黑口黑面算系咁架喇。而楼下企Counter的姐姐就服务几好,几有礼貌,即使一边听紧楼上的命令,一边又俾一大堆客问哩问路都无发脾气,甚至连眉都无皱一下,利害!!连埋加一都系每人
哈...地方几企理㖞!好兴奋呀~~~~
哩度最好系咩呀?就系蔗水任饮呀大佬!好开心呀~~
连埋加一都系每人$111,真系好抵。。。