2023-02-15 16 浏览
墨西哥fusion菜食得多,正宗墨西哥菜都系第一次食😝呢间西营盘墨西哥菜由墨西哥主厨主力,环境走轻盈墨西哥风情,菜式都系好新奇的味道😄1. Taco(3PCS)Taco上劲大pat牛油果酱,好足料好fresh,一路食一路会漏汁,而且三款taco可自选三款fillings,一次食到不同味道。2. Birria beef stew呢款真系对我黎讲好新鲜的味道。牛肉焖得好软霖,牛味浓重,有d似红烧牛肉但无乜香料味,加上洋葱粒,芫荽同柠檬汁增加层次,可谓新的味蕾尝试!3. avocado smoothie液体版牛油果😝好fresh好原味牛油果!而且不甜,牛油果控要试试4. Horchata呢款又系味蕾新体验。似甜牛奶+肉桂味,好得意5. avocado ice cream最后试个造型好得意的牛油果造型雪糕。不止外形得意,牛油果雪糕都好creamy啊!打卡able又食得墨西哥菜够正宗,真系试左好多未试过的味道,牛油果菜式有新意又多选择,牛油果控不可错过
1. Taco(3PCS)

2. Birria beef stew

3. avocado smoothie

4. Horchata
呢款又系味蕾新体验。似甜牛奶+肉桂味,好得意

5. avocado ice cream