2019-11-12 41 浏览
呢间火锅店系新开张住附近既朋友介绍,呢日咁岩系大围附近收工就去试下,呢到地方好大,不过主要做街坊生意,大家一路食一路倾下计呢间主要食海鲜火锅,不过都可以食鸡煲,我同朋友一个简左龙虾餐一个简左花蟹,试下佢够唔够新鲜海鲜餐包左8款海鲜同8款其他小食,所以一定够晒食!肥牛啲花纹好靓,食落都好有牛味,唔错!另外仲叫左打边炉我必食既猪红,数量都唔少架好快就摆满晒成张枱呢到仲有啲比较特别既例如粉肠、准山,我地都有叫黎试下,几好食终于黎到重头戏既海鲜啦,海鲜黎到既时候仲识郁,好新鲜!不过我地去到果时蛏子卖晒,老板就加多左两粒扇贝比我地海鲜好鲜甜好大只,种类又多,正啊食完海鲜之后汤底已经有好浓既海鲜味,呢个时侯就可以煮粥食。店员会帮你倒走少少水先,再加左南瓜、粟米同芋头,甜甜地好好食😋呢到环境几舒服价钱又唔会好贵,有机会再黎食

好快就摆满晒成张枱

海鲜好鲜甜好大只,种类又多,正啊

呢到环境几舒服价钱又唔会好贵,有机会再黎食