2017-08-03
星期日的中午,行过希云街,食返个 a l l d a y b r e a k f a s t 先 🍳 好日丰盛英式早餐 $98(Toast, Scrambled Egg, Bacon, Sausage, Mushroom, Cherry Tomato Salad, Baked Beans and Hush Brown)好colourful🌈的brunch🤤第一样拮尼食👇🏻就紧系摆正中间既hash brown喇😋 正啊大大块又好脆!😍 炒蛋都好滑!! 不过bacon有点油🙊样样都好够热🔥沙律系用黑醋的~当我疑惑紧 点解个多士系绿色既?!💚店员好醒目咁解释我听:因为系菠菜多士尼嫁😏食落唔系好重菠菜味但有啲蒜味~另外叫左 好日特制流心芝士炸鱼薯条 $98哇系两大块炸鱼啊炸鱼同薯条都系新鲜炸起,好香好脆~炸鱼入面嘅鱼肉好嫰滑不过芝士未有涌出尼><同朋友都唔想饮咖啡,好彩叫左两杯唔错嘅饮品:Iced ICAM 56% Dark Chocolate $48甜润苹果雪梨茶配肉桂条 $48特浓朱古力并非浪得虚名,比想像中浓味!!又唔会好杰,仲有棉花糖系上面,好靓仔~至于雪梨茶虽
好colourful🌈的brunch🤤
第一样拮尼食👇🏻
炒蛋都好滑!! 不过bacon有点油🙊
样样都好够热🔥沙律系用黑醋的~
当我疑惑紧 点解个多士系绿色既?!💚
店员好醒目咁解释我听:
因为系菠菜多士尼嫁😏
食落唔系好重菠菜味但有啲蒜味~
另外叫左 好日特制流心芝士炸鱼薯条 $98
炸鱼同薯条都系新鲜炸起,好香好脆~
炸鱼入面嘅鱼肉好嫰滑
不过芝士未有涌出尼><
同朋友都唔想饮咖啡,好彩叫左两杯唔错嘅饮品:
甜润苹果雪梨茶配肉桂条 $48
又唔会好杰,仲有棉花糖系上面,好靓仔~
至于雪梨茶虽然卖相无咁吸引,但饮落原来好够味,好滋润嘅感觉!
整体尼讲唔错,不过靠墙嘅二人枱有点小,个英式早餐同埋两杯饮品已经填满左张枱🙊