2012-05-13
钻石山荷里活广场1/F forzen yoguet 自引入香港后一直大受欢迎舖头多如雨后春笋多特别是自助售卖方式最good想要多少份量及topping 都任意加再按重量计算价钱, 可以食又可以自由玩带埋小朋友们去了家附近的 yoppi 食店设有少量座位, 位置在广场扶手电梯旁, 唔显眼。乳酪雪糕有6 种味道选择almond, chocolate, 原味 , vanilla , blueberry , egg bruleevanilla 同 chocolate味就像 ice cream 一样blueberry味道怪怪, brulee 就不太似啦但好易溶, 唔够实, 我系商场入面温度应25度以下=__=都溶得咁快, 不实在的感觉toppings 约有二,三十种生果, 朱古力碎 同cereal 都有其实toppings 间间差不多, 没太特别食过几间froyo, 还是tuttimelon 口味多, 质素较稳定呢提一提, froyo 同ice cream 的卡路里不相百仲不要吃太多, 好易肥仲有小朋友好狼, 唔知贵狂加topping每人花了三十元, 但见大家食得开心, 加得放心都值的
forzen yoguet 自引入香港后一直大受欢迎
舖头多如雨后春笋多
特别是自助售卖方式最good
想要多少份量及topping 都任意加
再按重量计算价钱, 可以食又可以自由玩
带埋小朋友们去了家附近的 yoppi 食
店设有少量座位, 位置在广场扶手电梯旁, 唔显眼。
乳酪雪糕有6 种味道选择
blueberry味道怪怪, brulee 就不太似啦
但好易溶, 唔够实, 我系商场入面温度应25度以下
=__=都溶得咁快, 不实在的感觉
toppings 约有二,三十种
生果, 朱古力碎 同cereal 都有
其实toppings 间间差不多, 没太特别
不要吃太多, 好易肥
仲有小朋友好狼, 唔知贵狂加topping
每人花了三十元, 但见大家食得开心, 加得放心
都值的