2023-08-17
今次又嚟到屯门, 不过今次系去一间pet friendly日本屋酒屋, 过去可以邂逅好多得意狗狗🐶🐶夜晚8点几倒已经接近满座, staff畀人感觉都好元気, 加上餐厅气氛热闹, 感觉舒服.🥗 牛油果三文鱼沙律两个最爱捞埋一齐就一夹要嗌㗎啦! 三文鱼份量仲要咁多. 作为前菜好满足.🍤 天妇罗天妇罗有粟米仔, 菇, 青椒, 茄子, 蕃薯同南瓜. 炸粉好饱同好脆, 一个人食晒都冇油腻感. 新鲜油炸完全冇油饐味.🧀 芝士西京烧孤陋寡闻嘅我第一次试, 原本以为食几旧芝士会漏但系竟然食到停唔到, 烧完之后里面系好creamy好香滑, 呢个有惊喜.🐔 免治鸡肉串好似近期去居酒屋都好自然嗌咗, 因为大啖大啖肉捞埋蛋液真系好正.🍱 寿司拼盘除咗烧物出色, 佢哋寿司都系好正! 鱼生嘅鱼油味香, 连小卷上边嘅吞拿鱼蓉份量都系诚意十足!🍺 巨峰生啤🍸 梅子梳打后咪见到好多人嗌𠮶个9件寿司拼盘, 睇上去都好靓, 下次再入屯门可再战~
🥗 牛油果三文鱼沙律
🍤 天妇罗