2024-11-18
好临时既星期五晚聚会好彩仲可以𝑜𝓃𝓁𝒾𝓃𝑒 𝒷𝑜𝑜𝓀位ฅ●ω●ฅ 星期五晚都几爆 𝔀𝓪𝓵𝓴-𝓲𝓷 都唔知等唔等到位我地𝟛个女仔 叫左𝟚人餐 $𝟝𝟞𝟘再加泡菜煎饼 $𝟡𝟘 (՞⸝⸝o̴̶̷̥᷅ ̫ o̴̶̷᷄⸝⸝՞) 上菜 好震撼 一张摆满食物既枱𝒸𝑜𝓋𝑒𝓇我地原先空白无物既枱✺◟(∗❛ัᴗ❛ั∗)◞✺ 粥 𝟚份南瓜杞子粥 ૮ o̴̶̷᷄ ·̫ o̴̶̷̥᷅ ა 如果份量多啲就好啦小菜 𝟙𝟚碟大泡菜 紫菜 卤水蛋 豆腐 小鱼干 薯仔 炒粉丝 小泡菜 芽菜 明太子 菠菜 沙律通粉每份都好好食 ๑╹∀╹๑唔惊唔会饱𝟞选𝟙 拣左泡菜汤有肥猪肉 豆腐 泡菜 朋友觉得个泡菜有啲酸 但我觉得好好食 捞饭好正 ·͜・ᐝ 𝟛选𝟙拣左炖猪肋骨个猪肋骨系软身 ૮ ˃̵ ֊ ˂̵ ა 不过汤入面个南瓜好硬𝟙𝟚选𝟚拣左辣炒章鱼 韩式猪蹄辣炒章鱼 ˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑ 好大碟 啲章鱼混合埋泡菜 巧巧吃韩式猪蹄 有生菜伴猪蹄 可以好似生菜包锦配埋泡菜 辣酱 蒜头 辣椒包黎食 不过啲味道唔啱我口味 ⌯'Ⱉ'⌯ 我觉得可以更好食泡菜煎饼 一开始黎有啲脆脆地 不过我觉得入边既料可以多啲 ⸝⸝⸝ ╸▵╺⸝⸝
好彩仲可以𝑜𝓃𝓁𝒾𝓃𝑒 𝒷𝑜𝑜𝓀位ฅ●ω●ฅ
朋友觉得个泡菜有啲酸 但我觉得好好食 捞饭好正 ·͜・ᐝ
𝟛选𝟙拣左炖猪肋骨
𝟙𝟚选𝟚拣左辣炒章鱼 韩式猪蹄
泡菜煎饼
一开始黎有啲脆脆地 不过我觉得入边既料可以多啲 ⸝⸝⸝ ╸▵╺⸝⸝⸝