2013-06-11
乱打乱撞经过一栋新装修好既大厦, 经接代员推销下上左4楼试新野, 入到去真系有D 十派, 尖沙咀竟然有露天茶座, 气氛都唔错, 同男朋友相议后决定坐出面.唔知系咪新开关系呢, D服务员态度都好好, 介绍左好多特别菜式最终我地点左刺身, 寿司, 服务员推介既三文鱼头 同 香橙焗银雪鱼寿司同刺身最快到, 卖相不俗, 刺身食落口好鲜甜, 片片都好厚, 好有口感, 正! 劲LIKE唔似一般铺头贵一贵又细细块, 最钟意就系个刺身三文鱼头卖相一般, 但食落口甜甜地唔腻, 无惺味, 仲好多肉好滑, 最过引就系食眼珠, 个感觉好得意, 好膏好滑入口即溶香橙焗银雪鱼就比较耐D, 我谂系因为要焗既原因啦! 不过好彩, 咁岩有激光表演, 睇到小小啦无闷场, 不过等都值得既, 呢道菜o系出面未食过, 香橙配银雪鱼都几特别, 佢个汁酸酸地好醒胃, 又有cream既感觉 我会再来帮亲^^
我会再来帮亲^^