2023-10-31
珀丽湾真系一个令人身心放松既地方~而且D餐厅都好有特色👍🏻今日同男朋友食呢间餐厅,食物高质之余,个环境真系令人心旷神怡! 出面仲对住个沙滩,好CHILL☺️我地叫左几样食物,每样都好好味!意式焗烤千层大茄瓜配水牛芝士: 大茄瓜切片叠成一层层,茄瓜有自然甜味,搭配浓郁的水牛芝士,芝士表面焗到酥酥脆脆,仲有埋拉丝添!!真系令人回味无穷😋脆炸鸡翼伴香辣酱: 鸡翼真系炸到金黄香脆,但入面依然JUICY多汁,点埋佢地只秘制香辣酱,简直系PERFECT呀😝罗勒同白酒煮新鲜大蚬配车厘茄: 肉大粒又鲜甜,一D沙都冇,车厘茄又甜,煮出黎既罗勒汤汁仲好正添~ ☺️叫多两杯士多啤梨milkshake同朱古力milkshake,见到系用movenpick雪糕整架,唔怪之得奶味咁浓郁啦!而且卖相又靓又好饮,打卡一流!🥰食完呢餐,真系好似去左外国旅行咁❤️
我地叫左几样食物,每样都好好味!
食完呢餐,真系好似去左外国旅行咁❤️