今日嚟到西贡staycation,嚟到西贡玩除咗出海船P,去打保龄都系一个唔错既选择!今次嚟到呢间保龄球酒吧,下午时间嚟玩会有套餐包你任玩两小时保龄球,同埋啤酒任饮,都几抵玩!夏天热辣辣就可以嚟呢度凉住冷气咁玩保龄球!又有好食嘅午餐又有啤酒任饮!正呀!由于佢系酒吧,咁一定要系18岁以上先可以入嚟玩啰佢个装修系大玩夏威夷度假风格,保龄球跑道闪着萤光颜色,望落去好摩登!比起一般旧式嘅保龄球场型格好多,当日都见到好多外国人来玩!芒果沙律蟹饼芒果有少少酸,可能唔系当做嘅季节,但系个蟹饼焗到啱啱好,外皮好脆,咬落佢满满嘅蟹肉,几新鲜几好食!呢个系素菜嘅款式,中间系乳酪同芝士,侧边就系南瓜薯泥,食落去个口感有少少似鱼肉,都几好食!估唔到素菜都可以煮到肉嘅质感!完全唔似食紧素,唔错唔错!三文鱼个鱼肉都好香滑,南瓜泥蓉整得好好食,南瓜味好甜,略嫌分量较少,男仔嚟食可能唔够饱🤣我想讲呢度嘅摆盘好靓,摆到好似去紧高级餐厅食饭一样,牛肉酥软,肥而不腻,好浓郁嘅牛肉味,配埋南瓜薯泥解腻,简直一绝!芝士蛋糕食落去好棉滑,配埋底层嘅士多啤梨酱,唔会太甜啱啱好!

由于佢系酒吧,咁一定要系18岁以上先可以入嚟玩啰

烤蔬菜&烤卡门贝尔乳酪