2024-09-27 804 浏览
女朋友话纪念日到咗,想食比较有观赏性嘅餐厅,佢就可以打扮靓靓去打卡。听讲鲗鱼涌𠮶边有间性价比超高,又有观赏性嘅餐厅,幸圆,就带女朋友去𠮶边庆祝纪念日赤虾他他·鱼子酱·虾汁意大利粉钟意食虾又钟意食意粉嘅朋友真心推介呢个!赤虾已经好新鲜,意粉嘅酱汁系用虾汁调味,浓浓嘅虾味同粒粒分明嘅鱼子酱喺口入面爆发,完美嘅搭配!烧酒糟鲍鱼鲍鱼个头好大,仲有浓浓嘅酒香味,鲍鱼仲好有韧性,鲜美弹牙!大叶酱鱼生他他各种新鲜嘅鱼生同烤得香脆嘅多士一齐食,一啖咬落去可以感受到刺身嘅嫩滑同埋多士又酥又脆嘅完美搭配,好好味!鱼虾蟹好多士鱼肉、蟹肉同虾肉满满咁铺喺厚切多士上面,又鲜、又嫩,厚切多士又软,成个口感好丰富!脆皮半熟鸭胸配奶油胡椒汁烧到半熟嘅鸭胸肉保持住鲜嫩多汁嘅口感,外皮香脆,净系咁食已经好好味,再配埋奶油土豆泥同胡椒汁,真系食到我哋意犹未尽!
赤虾他他·鱼子酱·虾汁意大利粉

烧酒糟鲍鱼
鲍鱼个头好大,仲有浓浓嘅酒香味,鲍鱼仲好有韧性,鲜美弹牙!

大叶酱鱼生他他

鱼虾蟹好多士