2018-09-01 1382 浏览
Hola 西班牙语意思系Hello, 听到个名,简单又有亲切感。平时揾地方同狗狗去食野好难,呢间野好惊喜可以带狗坐入面冷气地方,我谂香港都无乜几间,夏天落雨天岩晒。入到里面感觉成间野设计好舒服同有心思,英伦风格,喜欢佢既吊灯同墙壁上一幅幅相片,又有梳化位,岩晒假日黎Chill下。野食方面,我地星期六大概蕉早9点几到,简左Hola Classic and Vegetarian Classic,讲到有心思,食物方面要赞赏一下,好大份,卖相吸引,先讲牛角包个Size岩岩好同松脆,粟米好香牛油味同香草,茄汁豆同洋葱碎一齐煮热过,牛乳炒蛋够滑同熟度岩岩好,最要赞系烟肉,因为平时我麻麻地烟肉,怕干又咸,佢地既烟肉,唔干不但只仲重蜜糖味,令到烟肉好香甜同咸味岩岩好,另外沙津新鲜配麻酱,鸡肉肠就无咩突别,正常味道。饮品方面,我地都系饮白咖啡,平时我饮开热饮,但因为呢度既冻饮系用灯泡杯,所以为左呃like叫冻饮😂 白咖啡都够滑,味道就无咩突别惊喜。最后两个人两个早餐埋单$158,本人觉得好抵食👍🏼👍🏼食食下一路都会见到有人带狗入黎,睇黎呢度都出名系狗友集中地,下次放假一定会再黎,同格黎啲狗狗玩得好开心

最后两个人两个早餐埋单$158,本人觉得好抵食👍🏼👍🏼

食食下一路都会见到有人带狗入黎,睇黎呢度都出名系狗友集中地,下次放假一定会再黎,同格黎啲狗狗玩得好开心🤣🤣

支持呢间小店,店员都好有礼貌同爱狗人士,感觉窝心。