2023-03-13 2639 浏览
佢开业戈阵去,几位好有心机既年轻人,好吧我路过就入左去,讲真佢油到成间消防局甘真系吾系好想入哈哈我叫左惟一一个选择,虾面,一上嚟吓我一跳,个碗真系大,碗面同啲汤我好辛苦先用一分钟食完,完全系一个大男人12点放饭时间好难饿住去享受佢细心既烹调,最后我行左去两送饭,相熟既「户户送」姐姐话:甘晏既,我话系阿食第二餐了,姐姐话95蚊碗面你系我度食到呕都得,虽然率直,但系事实我真心支持你地嫁,面好食汤好饮,又够浓,如果可以调整一下个好鬼慢既电炉,快手啲,面多少少汤多少少吾会浪费你地好多成本加油支持年轻人,创业吾容易,希望你真心睇到,改善后,你摆个牌系门口话啲面多左我经过见到入嚟帮亲哈哈