2019-02-20 67 浏览
MEGA BOX 11楼新开左既餐厅,餐厅又可爱、又有爱⋯⋯因为入面既店员好NICE好亲切咁带位点餐,全程都好好笑容好有礼。 我平时经过见啲修装咁别致仲以为啲价钱好贵,入到去先知原来合理之余仲好抵食,因为全部碟都大大份!呢间系一间以BEAR BEAR熊为主题餐厅,店内放左好多唔同款式唔同大细既BEAR BEAR熊公仔,超可爱,我地两个女仔去食饭就岩晒!每张枱上面都有一只熊,我地个位格仲有只超巨大既Bear Bear 熊陪坐,正呀~可以用黎影相呃Like添!我留意到餐厅仲有间Bear Bear熊主题房,有好多食客等餐既时候都入左去影相。我地废时谂就点左个二人餐,有两碗大大碗既忌廉餐汤,个汤都几好饮,最重要系冇奶骚味。意式焗肉酱茄子超好味!虽然佢系前菜小食,但份量一啲都唔少!芝士好多好香浓,茄味重,真系好好食呀!哈!卡邦尼烟肉扁意粉酱汁蛋味唔重,但胜在意粉够咬、意粉烟韧有嚼劲 ,烟肉量多。食完都有小小饱,跟住落黎见到份牛排(美国安格斯牛肩排)又吓左一吓⋯⋯个牛排又大又厚(可能我影相影得衰,实物大好多)!我地两个女仔都唔唔晒块排,因为浪费左食物、净左好多都好唔好意思><“题外

题外话,餐厅店员一坐底就好热情咁同我地讲生日快乐,我地好愕然俾唔切反应,仲以为佢想讲新年快乐讲错左生日快乐,后尾食完离开左餐厅先醒起个日系「人日」,人人都生日。我当时冇俾到反应好似好冇礼貌添,想系度同佢地讲声唔好意思。

我地有好好既用餐体验,环境坐得好舒服,令我地有愉快既一天,值得推介!
2019-02-11