2023-03-06 106 浏览
去到乐富广场,都有好多间食肆,但就比左和歌山店里面既装修同环境吸引左😅🤩😊😍*和风御膳 ——— 烧喜之次御膳烧喜之次用左高温烧制,表面干身得来又能够保留条鱼既鲜味,鱼肉仲系有肉汁👍👏🏻👏🏻😋仲有配搭左多款既又细心烹调的前菜,望落都好丰富,拼凑成丰盛的和风卸膳,好难唔选择佢😋😋😋*寿喜牛肉锅定食 (配白饭、时令前菜及日本生蛋)一向钟情于寿喜锅,今次嘅汤底好清甜,完全可以清哂😋😆用左美国牛小排,食落好柔软,加埋日本生蛋,放入口,完全feel到当下既满足感👍再配埋时令前菜同白饭,好正吖👏🏻👏🏻😋😋*自家制牡蛎饺子牡蛎🦪饺子,咬一口就食到牡蛎味道,仲要系皮薄、馅料饱满的日式饺子,仲要系佢哋自家新鲜制作👏🏻👏🏻👏🏻👍*纪州完熟蜜柑汁(冻)完全系浓缩到不得了既蜜柑,喜欢蜜柑既你一定要点佢吖👍*西柚玫瑰花果茶(热)好优美既一款茶,西柚加左玫瑰花,又系另一感觉,又系值得点架👏🏻

*和风御膳 ——— 烧喜之次御膳

*寿喜牛肉锅定食 (配白饭、时令前菜及日本生蛋)

*自家制牡蛎饺子

*纪州完熟蜜柑汁(冻)
完全系浓缩到不得了既蜜柑,喜欢蜜柑既你一定要点佢吖👍

*西柚玫瑰花果茶(热)