2024-07-26 654 浏览
一入餐厅就已经见到一个小型表演台,原来逢星期五晚上7:30后live band 表演。⭐️Mozzarella Sticks & Onion Rings⭐️芝士条外脆内软,口感烟烟韧韧,用口咬开后即见到芝士拉丝。洋葱圈炸得好香脆,加埋两款特制酱汁一齐食,味道一流。⭐️Taco - Braised Beef ⭐️餐牌上有好多Taco 配料可以按自己喜好选择。今次我哋拣咗牛肉试一试。一上枱见到颜色丰富,见到都流口水,另备有两种辣酱供应,可因个人喜好而添加。餐厅亦准备咗手套,方便我哋可以用手食。Taco一放入口已经食到食材的鲜味,牛肉是特别腌制过,带点咸味。⭐️Before Dating ⭐️葡萄柚味道甜甜酸酸, 十分开胃。用餐前饮一啖,胃口立即大开。⭐️Romantic ⭐️甜甜地,上面有两粒鲜荔枝肉,荔枝肉好大粒好多汁,肉质鲜甜。荔枝肉夹埋杯饮品一齐饮,真系绝配。⭐️Pancake with Cajeta ⭐️呢个pancake 好松软,加上羊奶焦糖酱,原来一啲都唔骚,仲甜甜地好好味。另外可以自选一种味道的雪糕,加埋一齐食。⭐️Beefy Burger ⭐️汉堡牛肉的肉质鲜嫩,油脂分布得啱啱好。我哋今次系星期二

⭐️Taco - Braised Beef ⭐️

⭐️Before Dating ⭐️

⭐️Romantic ⭐️

⭐️Pancake with Cajeta ⭐️

⭐️Beefy Burger ⭐️
汉堡牛肉的肉质鲜嫩,油脂分布得啱啱好。

我哋今次系星期二去,餐牌上见到逢星期二叫三件Taco,可以加$1多一件,真系超抵,下次叫多几个朋友一齐来食。另外,星期二仲可抽牌以获得三折或者七折饮品优惠添。