5天前 0 浏览
呢间面包铺终于系尖沙咀K11 Art Mall开啦,我一直都好想食呢间充满港式风味既面包铺,依家系尖沙咀行街就真系要买d同屋企人一齐食下啦🍞仲要劲多选择,有d仲系圣诞款式添,仲有好巨型版既牛角酥同曲奇,下次都要买黎试下先🌟蓝莓吉士牛角树一望落去就知系圣诞树既样子,佢有苹果肉桂,开心及蓝莓吉士三种口味,我今次拣左蓝莓🫐入面系满满既蓝莓酱,仲有好多吉士,出面既口感同牛角包一样好香脆,牛油味好浓🌟黑星星挞系竹炭,个挞皮好脆🥧入面既蛋浆系好浓郁芝士及蛋香味,好嫩滑,又唔会好甜,热热地超好味🌟黑芝麻薯包哥包系黑芝麻味,好脆好松软🍞入面有一旧大大旧既麻薯,食落去好烟韧🌟忌廉筒有紫薯,原味,菠萝🍍士多啤梨🍓开心果,烟肉薯仔筒6种口味,我拣左紫薯,云呢拿,d忌廉系劲滑劲浓郁,好足料又唔会好甜,出面个筒系好脆好香,内滑外脆一次过有2种唔同既口感

🌟蓝莓吉士牛角树

🌟黑星星挞