2024-08-25
好耐无同老公拍拖👫大家收工一齐去食下饭行下街☺️简简单单都几开心🥳今次带老公去左呢间位于旺角同油麻地中间嘅楼上餐厅食饭,好耐之前同朋友黎过一次,觉得环境气氛几好,而且食物质素都唔错🥰听职员讲呢度指定日子仲有live music,好鬼正😝泰式虾沙律杯呢个上枱都几惊艳,有饮shooter嘅感觉☺️泰式虾新鲜,虾肉入口弹牙爽口,共有两款酱汁,一款带少少甜、一款比较清新,两款各有特色👍蜜糖咖喱脆鸡呢个用左点心笼盛截,造型盏鬼😀脆鸡份量都唔少,炸到金黄香脆,仲几juice添,蜜糖咖喱酱基本上都唔会输🤤烤鸡泡鱼干呢个有埋个炉仔烤住(伪),好岩打卡,老公饮住cocktail食住鸡泡鱼干,又几chill 㖞😝伊巴利亚烤猪肋骨主菜拣左烤猪肋骨,份量要正常size,仲有加大版可以拣😉猪肋骨肉好嫩,而且又腍够熟,容易切开,味道香浓带少少甜,几好食👍不过配菜薯条相对较失色,原因系炸得唔够时间😅比较生Denia’s Island呢杯造型好吸睛,令人好舒服嘅蓝色☺️上面仲有一串棉花糖👍用左牛奶、乳酪配制,饮落清新又甜甜地👍French martini呢杯系cocktail,带有少少酒精,有橙、葡萄柚子、莓等…饮落酸酸甜
泰式虾沙律杯
蜜糖咖喱脆鸡
烤鸡泡鱼干
伊巴利亚烤猪肋骨
Denia’s Island
French martini
呢杯系cocktail,带有少少酒精,有橙、葡萄柚子、莓等…饮落酸酸甜甜,味道丰富
📍吃吧 (侨建大厦) (旺角)
旺角弥敦道566-568号侨建大厦2楼2室