2018-08-24
约FD 出黎食饭, 地点系旺角, 星期五既旺角..都真系唔知去边度揾位呀! D人多到呢..系揾揾下既时候, 见到呢间可以系OPEN RICE 订位重有AM 送..正㖞!7点黎到呢度..冇乜人.. 呢度似酒吧多D, 叫得LIVE HOUSE 就梗系有LIVE 听啦~原来要到8点半, 就会有人出黎唱歌喇~所以8点开始都陆陆续续坐满人..原来真系我地太早~XD入到黎好有气氛, 呢度重有D 飞镖机玩下..呢度冇DINNER SET 既..我地叫左烟三文鱼蟹肉忌廉汁意粉$128呢个个汁好结身, 超CREAMY, 肥十磅呀!几好食唔错, 但如果唔中意太HEAVY 既话就唔好试喇.真系好邪恶!同埋要衬热食.. 冻左就会结哂喇.另外叫左个. 蜜糖芥末籽烧有骨猪鞍. $238呢个都好香喷喷, 烧得好香~ 够厚. 份量足, HONEY MUSTARD 酱好衬佢, 有种BBQ 既感觉~有LIVE 时可点歌, 哈哈~ 不过我地今日出黎系想倾下计, 所以听左阵就闪左~不过好似少左D STAFF, 同埋有LIVE 时都几嘈, 旦又冇店员, 要埋单就叫唔到..呢度要留意下喇~
原来要到8点半, 就会有人出黎唱歌喇~
所以8点开始都陆陆续续坐满人..原来真系我地太早~XD
入到黎好有气氛, 呢度重有D 飞镖机玩下..
呢度冇DINNER SET 既..
我地叫左烟三文鱼蟹肉忌廉汁意粉$128
真系好邪恶!
同埋要衬热食.. 冻左就会结哂喇.
另外叫左个. 蜜糖芥末籽烧有骨猪鞍. $238
呢度要留意下喇~