2023-07-12
今日约咗朋友去尖沙咀饮杯嘢,系金马伦道揾到间餐厅酒吧气氛真系好好。Club Revel , 上到餐厅酒吧环境气氛非常好,装修到disco一样,好Cyber ,最啱我呢啲钟意饮酒听歌嘅人。餐厅有一大个电视荧幕,好适合唱歌搞派对。喺度坐低倾偈饮嘢感觉真系好舒适放松。士多啤梨蓝莓cocktail , 果味好香浓,入口味道清新,甜甜地好易入口。食物方便做点咗鹅肝多士,鹅肝煎到啱啱好,用多士夹住嚟食减低油腻感,鹅肝入口口感幼滑,油脂丰富,入口即化。食完件多士饮一啖cocktail真系好正。烧青鱼,淋上少少柠檬汁,咸中带酸又开胃又好味,青鱼皮煎到脆卜卜特别香口,鱼肉仲系好结实食落去鱼味香浓。烧厚切牛舌, 牛肉味香浓,牛舌肉质嫩滑,加咗少少芝麻,令味道更有层次,牛舌够厚咬落去好有口感。