2024-03-18 24 浏览
喺重庆大厦隔离,heath庆坊地库新开咗超多餐厅同手摇!一落到去第一间就见到呢间全港首间果冻主题茶饮店😆 佢哋全部材料都系台湾直送,超级有特色又健康!大部分饮品都系以茶类为主,果冻都好几款可以选择!-🥢熟成红茶配豆浆冻($32)原本就咁睇落去唔知会唔会好唔夹,但系饮落去完全系另一回事!豆浆冻既豆味好重,果冻都好滑,好似食紧豆腐花咁,红茶嘅茶味好香浓唔会有苦涩味,嗌左微糖甜度刚刚好,完全就系台湾早餐店既红茶豆浆嘅味道😋😋想饮手摇又怕肥建议可以试吓!🥢铁观音($24)茶底唔错👍🏻 平时饮铁观音都觉得太涩唔好饮,佢哋反而几好几易入口!特登叫左杯冇果冻嘅试吓佢哋既茶底😆又几香浓㖞!而且饮品都好大杯都只系$24!-
🥢熟成红茶配豆浆冻($32)

🥢铁观音($24)
  • 熟成红茶配豆浆冻