餐厅: SeaRock Lounge
资讯:

今日嚟咗一间特别嘅餐厅,风格都好有异国风情,再配合埋音乐,已经觉得成间餐厅好有氛围感。我哋叫咗Searock双拼薄饼,佢哋嘅Pizza可以自己拣薄底或者经典底,Pizza双拼可以试晒鸡肉同埋羊肉嘅口味,我自己就比较钟意羊肉,羊肉应该有炒过感觉嘢味d。我哋仲拣咗个平时好少食嘅嘢食,就系佢地自制searock 墨西哥夹饼,夹饼都有三款口味,我就拣咗鸡肉,呢个对我嚟讲都几有惊喜,入口虽然有好多唔同嘅酱,然后连埋鸡肉,食落竟然吾会漏,反而觉得几夹几好食。另外,仲叫左大虾菠菜苗烩饭,呢个到咗𠮶阵我都吓亲,竟然虾就已经有7只,真系咁足料。餐厅嘅份量都几足下,叫咗三样嘢都已经饱到食吾晒😂最重要系餐厅唔单止有咁多嘢食选择,仲可以食饭直落饮嘢,满足晒所有愿望🤣,真系好chill!!

2024-10-14
  • 自制searock 墨西哥夹饼