2022-10-19 31 浏览
Opa Mediterranean Bar and Bistro果日系尖咀做完野就同个fd谂住饮杯野见倒呢间野一直好想试呢地中海类西野差不多三点去到,店员都好好做埋lunch set 比我俩呢太好了!Lunch Set Executive 🔸意式烟三文鱼无论日式刺身同西式烟三文鱼我都好钟意味道好好之余,配上三点沙律酱摆盘好精美呢🔸地中海凯撒沙律配烤鸡系我最爱嘅前菜沙律,仲有好多生菜,佢仲会切到细块,唔会劲大块仲有烤鸡肉同埋脆卜卜面包粒劲正🔸B.S.P Pizza因为我惊朋友唔够饱,所以叫咗个肉类比较多嘅Pizza有烟肉肠仔辣肉肠同芝士仲要唔系老土既厚底,系薄底啱晒我咁细食嘅人( 唔理友人了)🔸香煎纽西兰西冷牛扒配浓牛肉烧汁所有嘅食物都系为咗我有人而,所以呢块西冷牛扒,我都系食咗一两旧牛扒,一定要食medium or medium rare不过可惜我觉得熟左小小一般般🔸Churros西班牙油炸鬼佢唔似中式𠮶种咁软淋淋。脆卜卜不过怕肥嘅我系咁邓走晒佢面头啲砂糖但我都食哂😂😂🔸走甜之冻斋啡怕肥的我一定饮唔甜既野正常推荐指数⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食指数⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🏡尖沙咀漆咸道南33-

果日系尖咀做完野
就同个fd谂住饮杯野
见倒呢间野一直好想试呢
地中海类西野
差不多三点去到,店员都好好做埋lunch set 比我俩呢
太好了!

Lunch Set Executive

🔸意式烟三文鱼

无论日式刺身同西式烟三文鱼我都好钟意
味道好好之余,配上三点沙律酱
摆盘好精美呢

🔸地中海凯撒沙律配烤鸡

仲有烤鸡肉同埋脆卜卜面包粒
劲正

🔸B.S.P Pizza
因为我惊朋友唔够饱,所以叫咗个肉类比较多嘅Pizza
有烟肉肠仔辣肉肠同芝士
仲要唔系老土既厚底,系薄底
啱晒我咁细食嘅人( 唔理友人了)

🔸香煎纽西兰西冷牛扒配浓牛肉烧汁

牛扒,一定要食medium or medium rare
不过可惜我觉得熟左小小
一般般

🔸Churros
西班牙油炸鬼
佢唔似中式𠮶种咁软淋淋。脆卜卜
不过怕肥嘅我系咁邓走晒佢面头啲砂糖
但我都食哂😂😂