2010-04-13 93 浏览
环境卫生:正门系个大鱼江,好有风水feel。上到楼上感觉装修简单干净,不过就暗左少少(其实暗D都好既,唔会咁热,不过老人家就唔系好钟意)。喺水吧前面坐埋位后,同行既友人就话觉得好似坐喺个大走廊到食紧饭。服务:由入门口到叫𩠌,食饭,所有人都好友善,而且睇得出个个都好落力。味道:一睇到个餐牌就觉得自己好似去左生记咁,所以都叫左两味黎比较下。 九杞黄沙膶:味道ok,但系黄沙膶切得太厚,而且唔够热,所以觉得生记好食d。 泥鯭粥:两款好难比较。金兜记既泥鯭粥比较多泥鯭,鱼味重d,且唔腥,真系唔错。而生记既就少泥鯭不过就有肉丸,所以甜d。真系各有千秋。 豉油皇鹅肠:够热,不过太长,应该要剪一剪。味道几好,系值得试架。 莲藕饼:够热够干身,咬落几爽又唔溜唔咸,值得推介。 菜炒圣子:唔够热系食海鲜既大忌,所以碟野冇人食。味道ok la,冇乜特别。有一点要提既就系大家叫𩠌时请逐样叫,如果唔系d𩠌系会一窝蜂咁黎。
环境卫生:

服务:

味道:

莲藕饼:够热够干身,咬落几爽又唔溜唔咸,值得推介

菜炒圣子:唔够热系食海鲜既大忌
,所以碟野冇人食。味道ok la,冇乜特别。

水吧
豉油皇鹅肠