2023-04-01 930 浏览
带子意粉好好食~ 酱汁煮得好浓又好入味~我地事前订咗威灵顿牛排,结果无令我地失望~ 肉好嫩之余酥皮又唔会散,只系配上三色豆有啲特别。餐厅好贴心咁帮我地分成三人份,唔洗我地自己再切。我地叫咗梳打特饮,卖相真系一般,但饮落都感觉到有用心调。朋友叫咗杯ocean,卖相好靓又好饮,可惜唔记得影低。我地仲叫咗甜品画碟,字体真系好靓,非常推荐!不过有大家嘅名所以唔方便post出嚟~ 甜品就一般~平日夜晚都几full booking,同埋大部份都系旧客人,同侍应关系都唔错。侍应都好主动帮我地影相同落单,我地成日都叫错咗佢地过嚟,但佢地都无介意,仲同我地倾计~ 整体嚟讲系一间几舒服同适合吹水嘅地方~

带子意粉好好食~ 酱汁煮得好浓又好入味~

2023-03-23