2022-09-15 202 浏览
✅好有香港味嘅大排档即时Walk in,都可以食到,实在太有运了。由于我哋太肚饿,所以叫咗好多嘢食,包括左炸豆腐、猪大肠、小炒王、沙爹牛肉粉丝煲、驰名咕噜肉。当然仲有啤一啤with 饮胜碗🤭讲返先~- 椒盐炸豆腐炸的好脆,但入面豆腐又好软,送酒一流。- 猪大肠就洗得好干净,虽然我唔好既,但食左一旧,无咩内脏味,合格!- 扮想健康d食绿色食物甘就要食个小炒王啦(其实主要食佢既nuts🤭)- 都系讲笑,我地最后都有另外叫一个清清地既菜🤫- 仲有就系好耐无食过沙爹牛肉粉丝煲!佢地块牛肉好大块!送饭一流rrrr! 个汁又多!热辣辣上台💛- 最后上黎既波萝拔丝咕噜肉,个拔丝鸟巢正丫🤭咕噜肉系厚到好似猪扒咁,啖啖肉的。- 上哂甘多野食,我地喺大排档,梗系要啤啤佢,食小菜配埋啤酒,咁就Perfect啦🤭
✅好有香港味嘅大排档

即时Walk in,都可以食到,实在太有运了。

讲返先~
- 椒盐炸豆腐炸的好脆,但入面豆腐又好软,送酒一流。
椒盐炸豆腐

猪大肠

小炒王

- 都系讲笑,我地最后都有另外叫一个清清地既菜🤫
菜~

沙爹牛肉煲