2023-01-15 20 浏览
・ 炸鸡软骨🦴 ($58)份量足够,外表金黄色,卖相好吸引😍,飘出嘅香气令我流晒口水🤤🤤🤤细细旧,一放入口,十分酥脆🥰有𡁻劲,好好食,配埋泰式辣酱,锦上添花🌸・ 炸鸡块🐔 ($58)共有8件鸡块,炸得外脆内软😆,仲要热辣辣🔥劲啱衬啤酒饮😳😳八点happy hour之前落单,就有呢个价,都唔错🤤🤤・ 辣肉肠芝士pizza🍕 ($158)呢个九吋Pizza真系好够饱😚😚😚两个人share都差啲食唔晒🤔 虽然佢冇芝士拉丝嘅效果,但系好够芝士味🥳,辣肉肠都够多😆不过最impress都系个饼底😂😂,佢同出面𠮶啲Pizza唔同嘅系,呢个饼底好脆口,似食紧饼干,几特别😝😝,好味!・ 靓女啤酒🍺 ($48)唔系几清楚呢个系咩牌子嘅啤酒🤔,但系呢个啤酒唔会好苦,仲有少少果香😳😳😳唔怪得佢话男女都适宜饮😁😁易入口!仲要八点前happy hour$48,扺!😍😍・ 芒果热情果冰茶 加芝士奶盖🥭 ($68+8)虽然系酒吧,但系佢嘅水果茶都做得好好😚😚,唔会话好死甜,真系有水果味🤤🤤🤤芝士奶盖都好好饮😇😇😇・ 环境🏡虽然环境细细,但系有户外枱好加分😘,超有feel,室内装修亦都好靓✨,环境暗暗地,但系有啲光牌💡

・ 炸鸡软骨🦴 ($58)

・ 炸鸡块🐔 ($58)

・ 辣肉肠芝士pizza🍕 ($158)

・ 靓女啤酒🍺 ($48)

・ 芒果热情果冰茶 加芝士奶盖🥭 ($68+8)

・ 环境🏡
虽然环境细细,但系有户外枱好加分😘,超有feel,室内装修亦都好靓✨,环境暗暗地,但系有啲光牌💡,令到室内更加有feel,配上音乐,令人更加relax😆

😋味道4.7/5
🏡环境4.9/5
🍽️服务5/5
🙆🏻‍♀️再去4.5/5
⭐️总体评分:19.1/20
💰总消费: $438/2人(有加一)