我一向都唔系好写食评嘅,但呢次好想帮呢间舖平反吓!因为好同坏嘅评论实在差太远喇,我食过之后,应为有恶意中伤嘅成份!我同朋友2人点了招牌粉仔,碗仔翅,生菜鱼肉汤,辣鱼旦,椰汁同豆浆!首先讲招牌粉仔,我细个未食过,但我觉得好好味,汤够浓,冇之前个评论话D粉太淋,加埋辣菜脯简直一流。碗仔翅唔系最好,但都唔系之前讲嘅生粉水啰!生菜鱼肉汤D鱼肉够弹牙,一食就知系新鲜靓鱼肉。鱼旦$10有10粒,仲有人话贵?街边买都买唔到啦!仲要系我最钟意食嘅细细粒弹牙鱼旦,正!!椰汁冇得输,真系人手开椰子,见到伯伯咁辛苦,一定要试,好好味!豆浆都好香豆味,听讲都系老板娘每日自己磨豆煲㗎!一间咁有heart嘅舖,收廿几蚊一碗真系唔贵,唔通唔使交租俾人工咩?!我会再嚟支持,请继续努力!!

招牌粉仔
菜脯(辣/唔辣)
碗仔翅
碗仔翅唔系最好,但都唔系之前讲嘅生粉水啰!
生菜鱼肉汤
生菜鱼肉汤D鱼肉够弹牙,一食就知系新鲜靓鱼肉。
辣鱼旦
鲜榨椰汁