2013-08-29 102 浏览
早几日睇杂志介绍呢间新开话题餐厅, 话果厨系半岛过黎, 今日去开观塘上左去试试.入到工厦上五楼, 门口好有特色, 入到去世外桃源FEEL, 唔豪华,但布置好舒服.12点正去到一个人都冇, 坐左window seat, 侍应端上餐包, 我问有冇第二款, 结果畀左两件我lunch menu都好多选择, 有几款都想试侍应大力推荐teriyaki burger, 虽然寻日先系hyatt食过, 但侍应话超好食, 尽管试试. 叫左carrot soup.唔驶十分钟好期待既burger 上台, 卖相唔错, 仲有我最钟意食既薯角. burger热辣辣好好食, 牛肉虽然蒲切但好有牛味, 好juicy , 个sauce调味好好, 同hyatt个steak burger唔同风味, 美中不足系细左d. 另一亮点系薯角, 好味过麦记果d十倍, 差d想encore.赶时间冇食甜品, 1245前埋单九折$72仲免加一, 超值! 大厨临走介绍话佢地有做dinner 同brunch, 欢迎包场开party. 走既时候1245已经full 哂, 有几台鬼老, 好受欢迎下, 黎开观塘会再黎!

lunch menu都好多选择, 有几款都想试

teriyaki burger

题外话/补充资料: 个大厨真系几靓仔, 同杂志介绍一样
2013-08-29
teriyaki burger