2018-09-07 119 浏览
收工两个人去食,点左1 salad 2 main,两杯啤酒。首先环境系好舒服,装修有点工业风,有d音乐,其他客人讲野都系细细声,唔会好噪,泥到西环平时好多野讲既我都变得好有修养讲野温柔左,唔好破坏整个店既气氛。服务一流,好钟意店面既哥哥仔,完全感觉到佢既热诚,热诚得泥又好真。佢有时间就会同每枱客倾下计,听下客人意见,又分享每道菜既来源,特色,又会推介我地饮咩啤酒。食物方面:依个系旁边宠物店老板娘过泥点野食既时间推介我的。我觉得成个感觉就系依到好有人情味,所以对依个沙律好加分。牛排配粟米牛排坚好食,麻烦既客人好厚面皮甘问哥哥仔个粟米系用咩牌子既牛油去煮,哥哥仔一面奇怪但都答左我😂😂黑豆饭旁边个肠好夹啤酒!个人好喜欢炖饭,好食!2个人埋单$500左右,两三个人倾计地方环境真系好好,可以慢慢食唔会赶你走,味道又唔错,会再来支持哥哥仔💪🏻💪🏻

食物方面:

牛排配粟米

黑豆饭旁边个肠好夹啤酒!个人好喜欢炖饭,好食!