2021-11-03 573 浏览
难得可以放低两个BB,换来与好朋友嘅聚会😊约咗朋友喺日出康城行街,我哋就拣咗呢间 #亚泰 食饭,食返个大家都好喜欢嘅泰国菜 🇹🇭😎 正💯.餐牌上面都几多选择,但系一望到呢个二人餐,就感觉到非嗌莫属!因为套装有晒大部份我哋都两个都好想食嘅嘢😆 另外仲单点多咗个沙律🥗.$318套装真系太抵食!.🇹🇭泰式小食拼盘炸物又热焫焫又脆口,最like炸虾饼🇹🇭泰人大虾头冬阴汤🍲份量好大!两个人每人都可以饮到两碗,酸辣度适中,好似我唔系咁食得辣嘅都饮到!🇹🇭主菜我哋就拣咗「招牌蛋咖喱蟹肉枕头包」个包好香脆,里面装满香滑咖喱汁,仲有大量蟹肉,啲汁可以挂到系面包度,唔辣仲反而系甜甜嘅咖喱味,一口接着一口要食!‼️必点‼️如果叫套餐唔好错过升级优惠,啤酒/泰式特饮买一送一😎 同埋基本上两个人食呢个套餐一定够饱!不过一路食一路倾偈嘅我哋就叫埋沙律同甜品都食得落😋😋😋🇹🇭炭烧牛柳沙律牛柳好嫩,沙律酸酸甜甜,好开胃🇹🇭芒果糯米饭🍚🥭成晚坐咗接近三个钟,都冇话要赶人走😌坐得舒服、食物美味,推介俾大家同朋友约会好地方!
难得可以放低两个BB,换来与好朋友嘅聚会😊
$318套装真系太抵食!
🇹🇭泰式小食拼盘
炸物又热焫焫又脆口,最like炸虾饼

🇹🇭泰人大虾头冬阴汤🍲

🇹🇭主菜我哋就拣咗「招牌蛋咖喱蟹肉枕头包」
‼️必点‼️

🇹🇭炭烧牛柳沙律
牛柳好嫩,沙律酸酸甜甜,好开胃

🇹🇭芒果糯米饭🍚🥭

成晚坐咗接近三个钟,都冇话要赶人走😌
坐得舒服、食物美味,推介俾大家同朋友约会好地方!
2021-10-28