2008-09-15
我写呢个食评主要系评佢地既好服务话说前日, 星期六, 奥运有咩都食过哂喇, 又唔想行去大角咀o个面, 好喇, 来到富荣睇下有咩好食, 讲真, 冇咩, 老公想食烧猪, 好去试下啦.可能因为同奥运o个面o个d 食店比, 我又唔觉得佢贵wow, 如果食惯富荣o个面o个d 食店, 可能会觉得呢度有d 贵.1个双烧味饭+1个汤+1饮品+1油菜=$44呢个价我觉得ok, 野食方面都唔错, 不过我想讲既系每次有待应送菜到我地桌面, 佢地加句"慢用", 真系次次都讲, 我已经觉得佢地好有礼貌, 之后我想将d 冰倒走, 见到个亚姐, 刚刚收完d 豌,我叫佢等等, 话我想将d 冰倒入去, 佢话" 好呀", 之后我加句"唔该哂", 佢既然话"唉呀, 唔洗咁客气"wa, 天呀, 我真系好感动, 即刻赞佢地服务好, 番到屋企同我亚妈讲, 佢话好似佢地law 咩服务奖, 系既都唔出奇, 因为呢种服务态度真系好少见, 值得一赞!!!!!
1个双烧味饭+1个汤+1饮品+1油菜=$44