2024-12-11
🧣天气开始转凉❄️朋友生日🍲我带佢黎食个热辣辣嘅寿喜烧✈️超有气氛呀🥳🐮岩手县和牛&澳洲和牛西冷:靓牛肉配寿喜烧真系超幸福呀😍套餐有牛肉🐃亦都有猪肉🐽可以选择😋我哋好钟意食牛肉🥩特别系和牛✅所以就拣咗两款牛肉😍岩手县和牛超肥美👍油脂平均🔥点埋生鸡蛋一齐食🥚yummy 🤤澳洲和牛西冷嘅牛味好浓郁🌈超级正呀💯🍲寿喜烧黑松露炖饭:啱尾用埋个寿喜烧汁煮番个黑松露炖饭就perfect喇✅甜甜嘅寿喜烧索晒落啲炖饭入面🍚入口仲有淡淡嘅黑松露味道👅唔错👍🦪味噌芝士蚝锅:芝士控嘅惊喜🧀邪恶但超惹味👿入面仲有四只好大只又肥美嘅蚝🦪真系不得了呀😋🐣唐扬爆谷鸡:好大份炸鸡🐤配酒就一流喇🍻🍳明太子玉子烧:hubby最爱食玉子烧🧈呢个热辣辣嘅明太子玉子烧即叫即做🔥做小食就啱晒啦✅🍑柚子水果茶:可以拣茶底☕️呢杯柚子水果茶就拣咗鸭屎香乌龙茶✅唔错👍🍍菠萝水果茶:呢杯就拣咗冷泡阿蕯姆红茶茶底☕️入口清清地✅都几大杯💯
🐣唐扬爆谷鸡:好大份炸鸡🐤配酒就一流喇🍻