餐厅: Pepino 意大利餐廳
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2018-03-30 1284 浏览
今晚无人煮饭,所以决定食好d去到湾仔Novotel酒店,又唔想食自助餐,见到有间意大利餐厅,就系你啦餐汤我们叫左蘑菇汤同龙虾汤2个汤来之前送左个面包俾我地食,个面包来到嘅时候系热嘅,配他个黑醋,同辣辣地嘅酱,真系超级好食,好食到想问他要多个😂之后龙虾汤同蘑菇汤都好好饮,d汤好浓郁,好足料之后就系主菜啦,我们叫左个炖牛仔肉同羊架牛仔肉系牛膝来,d肉好软好滑好入味羊㗎我地叫左5成熟,呢个都好正,切开有肉汁,d肉仲系粉红色,超级好食其实呢2个主菜,份量都好大份,我们2个人都食唔晒😂😂但系难得食好西,无奶油唔食甜品,我们就叫左他呢道都几出名嘅Apple crumble,即叫即整,来到热辣辣,配上冻冰冰嘅雪糕,真系好好食食完甜品真系饱到上心口啊,超级满足
今晚无人煮饭,所以决定食好d
餐汤我们叫左蘑菇汤同龙虾汤

之后龙虾汤同蘑菇汤都好好饮,d汤好浓郁,好足料

之后就系主菜啦,我们叫左个炖牛仔肉同羊架

牛仔肉系牛膝来,d肉好软好滑好入味

其实呢2个主菜,份量都好大份,我们2个人都食唔晒😂😂

食完甜品真系饱到上心口啊,超级满足
  • 羊架