2011-04-09 15 浏览
女朋友听人讲话Triple O 好好食, 好想试下, 所以呢日就同左佢去尖咀呢间试啦~之前都食过几次, 我对Triple O嘅印象就系「好饱」同「好多汁」, 次次都食到成枱都系汁~今次我地叫左有:蘑菇汉堡, 鸡堡, 薯条同洋葱圈 + 忌廉同朱古力奶昔鸡堡系女朋友叫嘅~ 几适合女仔食~ 因为唔系好油同埋又唔会好肥~相比蘑菇汉堡就会比较饱d, 有d heavy, 男仔食都好够饱~点解会话油呢~ 因为仲有个薯条同洋葱圈, 食埋饱到变左大肚dum呀!呢个价钱都算ok, 不过唔会成日黎食啰~ 一次两次就好够啦~最正正正都系杯朱古力奶昔~ 食burger饮milkshake真系就好似打边炉食肥牛一样咁o岩key呀!
今次我地叫左有:
蘑菇汉堡, 鸡堡, 薯条同洋葱圈 + 忌廉同朱古力奶昔
朱古力奶昔系最正!
2010-03-07
朱古力奶昔系最正!
  • 朱古力奶昔