2020-08-02 220 浏览
🇭🇰华辉小食·呢间我大学嘅时候已经食过㗎喇 但系毕咗业之后就比较少嚟呢一边 难得𠮶日去大围就专登再嚟咗食😍😍佢依家搬咗铺头有得坐低食 唔使好似以前咁企喺条街度食咁狼狈😉·手撕鸡肠粉$35我哋今次就拣咗BB辣 我觉得个辣度对我黎讲就啱啱好😂😂有少少辣味惹味啲得黎唔会太辣😏而且佢啲肠粉真系超级滑 而且热辣辣配埋啲麻酱好正 我自己觉得一定要捞埋佢底下𠮶啲豉油 咁样先更加好食keke之后佢啲鸡都几乱嫩 而且份量好多 食得超满足🐤·烧卖$10佢个烧卖就冇手撕鸡肠粉咁出色啦 都系平时食开个种 但系佢个调味系有啲特别嘅 虽然唔系好确实形容得出佢系咩味🤣🤣🤣不过佢系有啲粉𠮶种烧卖 但系都系几好食既😌·#rbyeat#rby港式#rby大围·📍大围积福街积寿里4D号地舖
🇭🇰华辉小食
手撕鸡肠粉$35