2024-06-04
呢间啲甜品好正架,甜品唔会死甜😍一开Party 呢间一定系必叫之选。今次又叫左一大堆野食啦。呢度仲有热食添。仲好钟意呢度既包装,一定唔会倒滞。呢度粢饭即叫即包,馅料超丰富,粢饭软糯。忍唔住叫左两个食🫢牛油果吉列虾青瓜丝粢饭 🍤新鲜青瓜丝、外脆内嫩滑既虾仁、Creamy 嘅牛油果,味道清新。牛油果鳗鱼玉子粢饭🥑好有日式feel,鲜甜鳗鱼,蛋香十足既玉子,口感层次好丰富。酥炸鸡软骨 🍗脆口外皮,好咬口嘅鸡软骨。地道避风塘炸脆鸡浓郁既避风塘香味,外酥内嫩既鸡件,令人胃口大开。海苔肉松炸豆卜脆卜卜豆卜,肉松同海苔的咸香味同豆卜好夹。呢几个小食都好啱𩠌酒,又邪恶🍻多芒杨枝甘露 🥭钟意芒果嘅朋友一定要试下,香甜滋味配上绵密嘅杨枝甘露,甜而不腻,好消暑!🌞奶盖芋泥小丸子 🍡我系芋泥控,见到呢个甜品发哂光。小丸子软糯,香浓嘅奶盖同滑溜溜嘅芋泥,仲有有甸添,食唔停口。黑糖珍珠豆花(冻) 🍮冻冻地豆花搭上Q弹嘅珍珠,超多珍珠,黑糖香甜,Nice。滋润之选入需有好多大大粒既挑胶,又有芋泥芋圆,真系超滋润。8.6 特浓豆乳🥛浓郁嘅豆乳,唔甜又徤康。又系Part Time..Yo Yo~~
呢度粢饭即叫即包,馅料超丰富,粢饭软糯。忍唔住叫左两个食🫢
牛油果吉列虾青瓜丝粢饭 🍤
牛油果鳗鱼玉子粢饭🥑
酥炸鸡软骨 🍗
脆口外皮,好咬口嘅鸡软骨。
地道避风塘炸脆鸡
浓郁既避风塘香味,外酥内嫩既鸡件,令人胃口大开。
海苔肉松炸豆卜
脆卜卜豆卜,肉松同海苔的咸香味同豆卜好夹。
呢几个小食都好啱𩠌酒,又邪恶🍻
多芒杨枝甘露 🥭
奶盖芋泥小丸子 🍡
黑糖珍珠豆花(冻) 🍮
冻冻地豆花搭上Q弹嘅珍珠,超多珍珠,黑糖香甜,Nice。
滋润之选
入需有好多大大粒既挑胶,又有芋泥芋圆,真系超滋润。
8.6 特浓豆乳🥛
浓郁嘅豆乳,唔甜又徤康。
又系Part Time..Yo Yo~~