2020-01-09 1380 浏览
🇭🇰Café Parlour·我男朋友揾餐厅真系超犀利 佢成日都揾到一啲系OpenRice唔系好多ratings但系又好特别嘅餐厅 呢间就系其中一间啦😈佢系喺1881入边 个气氛超正 坐系个outdoor balcony真系超chill超舒服 而且佢啲service好好 食得超开心😍·parlour classic soufflé (for two) $218呢一个真系超好食 大家一定要嗌😍😍我依家谂返都觉得好好食 好想食多次😋我地嗌左朱古力味 佢系超浓厚嘅朱古力味 上面个朱古力酱超浓超rich又唔会太甜 之后入边系超级松软既梳乎厘🤤🤤🤤有个搞笑野系个Staff应该搞错咗 以为系我生日 所以写左Happy birthday同埋同我讲生日快乐 但系完全唔影响佢个味道同埋成个experience😏·tomato basil fettucine with seared scallops $238呢个都超好食 佢个酱超香 超浓蕃茄味 同埋佢个带子烧得好好食 大满足🤤🤤·pan-fried canadian organic pork chop $248我哋另外嗌左呢一个猪扒 佢都系好好食🐷佢个猪
🇭🇰Café Parlour
我哋另外嗌左呢一个猪扒 佢都系好好食🐷佢个猪扒煎得岩岩好 唔会太un得黎仲系非常之juicy🤤而且佢个肉质都唔错 几好食 呢度嘅所有嘢食都唔错 值得一战啊😍😍😍
#rbyeat
#rby西餐