2019-05-26 566 浏览
今日帮朋友手喺葵涌雍雅轩一楼Club House搞婚宴👰🏻🤵🏻,揾左呢间老友记到会餐盒专门店,佢哋除咗有食物到会之外,佢哋仲可以有厨师到会👨🏻‍🍳,嚟到先煮,好正👍🏻佢哋嘅服务好好,首先佢哋十分准时,而且佢哋嘅食物选择好多,只要你预先拣好你想要嘅食物同埋份量,佢哋就会安排好,十分方便🤗食物方面,为咗迎合大家嘅口味,我哋中西式都有拣,有个比较特别嘅香芒大虾沙律杯🦐🥗,一人一杯,做得好精致热荤方面,有香草烤羊架🐐,仲要系厨师嚟到先煮架,唔系预先整定,感觉新鲜好多👍🏻仲有蛋白虾仁炒饭🍚,份量够,又好食最惊喜嘅,竟然系原只烧乳猪都有啊🐖,好犀利呀😲甜品方面,仲有好精致嘅甜品杯🍨,好似食buffet咁,啲小朋友都食得好开心🥳佢仲可以包埋酒水,十分方便🍻🥤🍾

仲有蛋白虾仁炒饭🍚,份量够,又好食

最惊喜嘅,竟然系原只烧乳猪都有啊🐖,好犀利呀😲

佢仲可以包埋酒水,十分方便🍻🥤🍾