2023-07-10
好正嘅海景餐厅,位置好优越,气氛好舒服!佢哋新推出嘅烤鱼真系几好味,我哋拣咗海鲈鱼,配金波罗酸辣味同魔鬼地狱味!金波罗酸辣味用咗菲律宾菠萝同自制金汤,味道好独特清新,酸辣解辣。而魔鬼地狱就用咗三款辣椒,所以辣味好重,好适合辣味控!我哋仲拣咗三国演义 - 墨鱼三色滑(半份),有南瓜味、波菜味同原味三款口味,口感好爽口有弹性,好好味!雪花肥牛卷都系好出色嘅美食。配菜叫左咕噜咕噜元气九宫格,有九种唔同嘅嘢食,全部都几好味,摆盘仲用干冰整,好神秘好有气氛!特色饮品都好好味,而且可以有成1.3 kg可以饮到好爽,叫左自柑堕乐同菠萝Me,味道好轻盈清新,好舒服!啲特色饮品唔止味道好,仲系份量十足!甜品叫左咕噜咕噜围炉肆甜,有桂花冰粉同水果,好凉爽!而且都系有干冰,所以仙气十足。