2021-03-21 294 浏览
去食金记真系唔会谂唔到食咩,因为佢真系好多选择,基本上系都会啱香港人口味今次晚餐过咗嚟,好彩人唔到所以唔使等位直入又有张四人枱,呢度环境几好又大间,同埋好欣赏金记有晒齐全餐具纸巾系柜桶度方便客人自己随便攞,唔使要叫侍应好麻烦。我叫咗个罗宋汤通粉真系好正呢个真系推介,我自己本身都好钟意食常餐,所以都会去唔同茶餐厅食佢哋嘅常餐,今记呢个罗宋汤唔会好咸反而有啲辣味,好特别唔错而且非常大碗!值回票价比$56Honey叫左扒餐,都冇令人失望,你预期好食值回票价仲跟个饭,真系大分夹好食😋而且仲有嘢饮跟埋而且佢呢度仲可以自助点餐,下次可以试吓。另外佢哋嘅服务都唔错,茶记你讲又系连锁店算真系有培训畀个like

而且非常大碗!值回票价比$56

畀个like