2023-09-07 1538 浏览
成餐饭,叫左3个𩠌,2个白饭,一杯冻柠茶。餐厅环境冇嘢好讲。第1个𩠌。手撕鸡。只碟底有大约20只生勾勾嘅蚂蚁。(当时职员一知道,即刻成碟手撕鸡到咗落垃圾桶,影唔切相)第2个𩠌。肉饼山。一上枱已经有只死埋黐住喺个肉饼上面。啲肉系霉嘅。第三个𩠌。蒜蓉炒油麦菜,直接有条头发系菜入面,只碟入面都有死咗嘅蚂蚁。白饭两碗。其中一碗,一笔出嚟已经有一只死咗嘅飞虫喺碗饭入面,(另一碗见到以上所有情况已经冇胃口食,唔肯定令一碗饭入面有冇其他问题)冻柠茶:真系黐线!连杯冻柠茶个底都污糟到咁!讲真!收咁嘅价钱!先唔好讲味道!起码厨房卫生正常少少!三个𩠌两碗白饭加杯冻柠茶!冇一样嘢系正常!非常污糟!好心呢啲咁嘅餐厅唔好继续做!唔好食死人出事!除咗碟手撕鸡,职员手快快倒落垃圾桶影唔到相。全部证据系相片上。真系唔好再帮衬啲咁污糟嘅餐厅!!!PS:除咗有20只生勾勾嘅手撕鸡即时通知职员。其他所有有问题嘅𩠌菜饮品白饭。我直接放低碗筷即时埋单,所以完全唔存在任何谂住拎餐厅任何着数嘅嘢!纯粹普通客人身份!依间餐厅好垃圾好污糟!!
成餐饭,叫左3个𩠌,2个白饭,一杯冻柠茶。
餐厅环境冇嘢好讲。
冻柠茶:真系黐线!连杯冻柠茶个底都污糟到咁!

蒜蓉炒油麦菜
冻柠茶
肉饼山,手撕鸡,蒜蓉炒油麦菜,白饭两碗