2025-01-11
享cafe今日去咗大角咀嘅享cafe探店👀地址:大全街 13 号大同新邨地下 A 号舖🥗前菜惊艳开场,个葱拌碎番茄超有心思,番茄碎酸甜juicy,葱嘅香味恰到好处,搭埋一齐,清新到好似一阵海风拂面。仲有凉拌莲藕片,爽脆清甜,“咔嚓咔嚓”,食完一片又想一片,完全停唔到口。🍱主菜登场,慢煮挪威三文鱼,鱼肉嫩滑到入口即化,一啲腥味都冇,慢煮嘅工艺保留晒鱼肉嘅鲜美。搭配嘅荞麦面,爽滑劲道,吸饱汤汁,一口面一口鱼,绝配啊!慢煮安格斯牛柳同样唔输蚀,牛柳煮得啱啱好,粉嫩粉嫩,切开仲有肉汁飙出。秘制烧汁捞饭,我可以食两碗,每粒米饭都裹满烧汁,香到爆。🍮甜品开心果鲜奶麻糬牛角酥窝夫,呢个组合够晒新奇。牛角酥嘅酥脆、麻糬嘅软糯、开心果嘅香浓同鲜奶嘅清甜,几种口感喺口腔度开派对,甜而不腻,真系食完幸福感爆棚。
今日去咗大角咀嘅享cafe探店👀
地址:大全街 13 号大同新邨地下 A 号舖