2018-08-16 224 浏览
-🍧芒果炒冰(🤤8/10)🔽呢间既芒果炒冰应该系全香港最首创既炒冰,好多年前已经有,除左够创新之外,味道亦都好好。芒果炒冰既芒果味好浓好重,唔似一啲好化学既芒果味,应该系用天然芒果黎炒既,佢既质感无冰咁实,而且师傅炒得几好,令佢食落好幼滑,无碎冰既感觉。夏天黎食一定透心凉。🔽📍甜心鲜果园📍元朗安宁路紫荆楼2期138号地下#hkig#hkfood#foodpics#instafood#foodies#cuisine#foodshare#foodgasm#foodphotography#hkfoodie#hkfoodseekerlu_bie#hkfoodseekerlu_bie元朗#吃货#美食#香港美食#元朗美食#食好西#芒果炒冰#甜心鲜果园
🍧芒果炒冰(🤤8/10)
🔽

🔽