2022-09-12
#一生悬面 #sorriso_荃湾区 #sorriso_油尖旺区 #sorriso_观塘区-呢个期间限定嘅拉面我想食好耐,而家仲出埋柚子味,但柚子味我就真系唔敢食,今次食荃湾店🍜【雪糕拉面: 花生酱味雪糕+辛辣汤底】 $98 (8.3/10)有椰菜、叉烧、葱、荀同埋雪糕,佢个花生雪糕得半个😂,我夹起佢𠮶阵都吓亲,个汤虽然系辛辣味,但我觉得完全唔辣,捞埋个雪糕之后就变左花生牛奶拉面,更加唔辣,佢块叉烧烧到好香口,好味😙#sorriso_荃湾 #sorriso_新界 #sorriso_旺角 #sorriso_九龙湾 #sorriso_九龙-📍【一生悬面 Issyokemen】荃湾众安街68号千色汇一期3楼3012室旺角通菜街(女人街)73号九龙湾牛头角道 3 号得宝商场地下121号舖🕑Mon to Sun 11:30~22:00-#荃湾黄店 #foodie #foodiehk #hkeats #黄店 #黄色经济圈 #黄店推介 #不专业食评 #打卡 #相机食先 #黄店地图 #食好西 #食评 #852foodie #吃货 #yellowshop #foodstagram #foodphotog
📍【一生悬面 Issyokemen】
荃湾众安街68号千色汇一期3楼3012室
旺角通菜街(女人街)73号
九龙湾牛头角道 3 号得宝商场地下121号舖
🕑Mon to Sun 11:30~22:00
#荃湾黄店 #foodie #foodiehk #hkeats #黄店 #黄色经济圈 #黄店推介 #不专业食评 #打卡 #相机食先 #黄店地图 #食好西 #食评 #852foodie #吃货 #yellowshop #foodstagram #foodphotography #新界黄店 #良心小店 #九龙黄店 #旺角黄店 #九龙湾黄店